teknikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

ICT-Tekniker till Transtema, Stockholm

Företag EdZa AB
Ort
Utgår

2022-07-28

Ansök nu

ICT-Tekniker till Transtema, Stockholm


Vill du vara en del av byggnationen av framtidens nät? Gillar du modern teknik och vill vara en del av ett nytänkande företag?
På Transtema får du vara med och bygga, underhålla och sköta driften av Sveriges kommunikationsnät. Det handlar om framtidens 5G-nät, om att se till att fibernätet aldrig ligger nere och om att bygga ut laddningsinfrastrukturen för elfordon. För att bara nämna några saker.

Om företaget
Du blir en del av ett spännande företag som växer snabbt och där du har goda utvecklingsmöjligheter. Transtema finns på över 85 orter i Sverige och deras kultur präglas av öppenhet och ett stort mått av eget personligt ansvar och engagemang för att arbetet utförs på bästa möjliga sätt.

Om teamet & rollen
Nu söker Transtema en ICT-tekniker till Kista och Rosersberg som tillsammans med sitt team kan ansvara för att servrar, nätverk och att annan typ av hårdvara installeras och fungerar. Teamet består av 15 personer och ni kommer tillsammans jobba med att underhålla och övervaka installerad hårdvara, arbeta med konfiguration och dokumentation, samt koppla och driftsätta utrustning.

Om dig
Några saker som är viktiga för denna roll är att du:

  • Har relevant utbildning

  • Har tidigare erfarenhet av serverinstallationer och kabeldragning

  • Har arbetat i datahallar tidigare och utfört installationer av servrar, routrar och switchar

  • Har goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift

Som person önskar vi att du är kommunikativ, noggrann och gillar att jobba med problemlösning. Du är också en lagspelare i det att du gillar att arbeta med andra, är ödmjuk och gärna tar emot feedback.

Din framtid
Som medarbetare på Transtema får du möjlighet att bredda din kompetens för att hänga med i den tekniska utvecklingen. Därför satsar de på både utbildning och personlig utveckling. Detta ökar självklart dina möjligheter till nya och intressanta arbetsuppgifter.
Utöver detta erbjuds flexibla arbetstider, kollektivavtal, tjänstepension ITP, friskvårdsbidrag och tillgång till deras generösa förmånsportal.

Välkommen med din ansökan!
Låter detta som någonting som kan passa dig, eller kanske någon du känner? Då vill vi gärna få kontakt med dig! Urval sker löpande, så tveka inte att skicka in din ansökan så fort som möjligt. Rekryteringsprocessen hanteras av Ed:Za och alla frågor relaterade till tjänsten och processen ska riktas till oss. Tveka inte på att höra av dig till oss vid frågor eller funderingar!

 

 

Dela detta jobb

ICT-Tekniker till Transtema, Stockholm

EdZa AB