teknikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logo

Händiga montörer som gillar att skruva sökes till Sävsjö

Företag Empleo
Ort
Kategorier
Utgår

2022-06-30

Ansök nu

Händiga montörer som gillar att skruva sökes till Sävsjö


Empleo är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag med kontor i Växjö, Ljungby, Värnamo och Vetlanda. Vår ambition är att erbjuda våra kunder kvalitetssäkrade och kostnadseffektiva rekryteringsprocesser samt tillhandahålla ett brett urval av uppdrag till dig som söker en ny utmaning. Hos Empleo är du som konsult vår främsta tillgång. Därför lägger vi stor vikt vid att du ska kunna utvecklas och må bra. Det är självklart för oss att ge dig de rätta verktygen för att du ska kunna utföra dina arbetsuppgifter med högsta kvalitet. Av samma anledning följer vi upp och ser till så att allt fungerar som det ska på din arbetsplats. Med bättre bemanning menar vi bättre för våra kunder – och för dig som anställd. Vi är öppna och genuina som för oss alla skapar framgång!


Dina arbetsuppgifter

För vår  kund Orwaks räkning söker vi omgående duktiga och arbetsvilliga montörer till fabriken i Sävsjö.

I rollen som montör hos vår kund erbjuds du arbete i ljusa, fräscha och ergonomiska lokaler där du kommer vara en del av ett trivsamt arbetslag med möjlighet till långsiktig utveckling. Du kommer montera maskiner för avfallshantering och tjänsten ställer därför krav på noggrannhet och kvalité, tempo, samarbetsvilja och gärna erfarenhet inom montering sen tidigare. För rätt person finns det möjlighet till långsiktig anställning.

Din profil

Vi söker dig som har någon form av praktisk utbildning, med fördel inom industri, mekanik eller fordon. Utöver detta har du ett genuint intresse för att skruva och meka på din lediga tid och är van vid att arbeta praktiskt med händer. Du har kännedom kring hydralik, är van att arbeta i ett team och värdesätter ordning och reda samt noggrannhet och kvalitet. Som person är du flexibel, pålitlig, initiativtagande, ansvarsfull och arbetsam. Du är inte rädd för att visa framfötterna och kommer alltid till jobbet med en positiv inställning med vilja att lära.  

Du innehar god fysik och har en positiv attityd. Uppdraget inleds med en visstidsanställning genom Empleo Vetlanda AB med möjligheter till anställning hos kund på längre sikt. 

Då behovet hos kund är omgående är du varmt välkommen med din ansökan redan idag, då tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag! Du ansöker direkt på www.empleo.se

Vi ser fram emot att höra från dig!

  • Uppstart: Omgående.

  • Ort/Placering: Sävsjö. 

  • Omfattning: Heltid

  • Arbetstider: Dagtid

  • Lön: Enligt gällande kollektivavtal

  • Sista ansökningsdag: Den 30 juni

Dela detta jobb

logo
Händiga montörer som gillar att skruva sökes till Sävsjö

Empleo