teknikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logo

Händiga arbetare sökes till trähusproduktion.

Företag Empleo
Ort
Utgår

2022-06-30

Ansök nu

Händiga arbetare sökes till trähusproduktion.

Snart går vi samman under namnet Eterni och stärker vår position i Sverige ytterligare. Empleo bemanning och rekrytering är sedan april 2022 uppköpt av Eterni Group. Tillsammans med Moment i Danmark, Eterni i Norge och Eterni i Sverige, kommer den nya företagsgruppen stärka sin position i Sverige och Norden av flexibla bemanningslösningar än mer. Gruppen kommer att ha verksamhet över hela Danmark, Norge och i stora delar av Sverige med en samlad omsättning på över 3,5 miljarder svenska kronor.

Vi värnar om den personliga relationen och det mänskliga mötet, där vi tillsammans kan skapa framgång och långsiktigt goda samarbeten. Vi hjälper våra kunder och medarbetare att utvecklas och nå sina uppsatta mål. Vår målsättning är att bygga upp ett företag som sätter alla kunder, konsulter och kandidater i fokus utifrån deras unika behov. Läs gärna mer om vår verksamhet på www.eterni.se


Är du intresserad av att arbeta inom trähusbranschen? Då har du chansen nu!

Vi på Empleo erbjuder nu en rolig utmaning som trähusarbetare till vårt trevliga kundföretag strax utanför Vetlanda

Vår kund erbjuder dig ett stimulerande och fysiskt arbete där du får möjlighet att visa dina praktiska sidor. I rollen som trähusarbetare arbetar du med hustillverkning i fabriksmiljö vilket innebär växlande arbetsmoment där du kommer vara behjälplig vid flera moment.

Hos vår kund får du möjlighet att anta en spännande utmaning där det är betydelsefullt att du är ansvarstagande då du dels självständigt, dels i grupp säkerställer att produktionen flyter på effektivt och med god kvalitét.

Huvudsakliga arbetsmoment

  • Montering och spikning

  • Kapning

  • Isolering

Din profil

Vi söker dig som innehar gymnasial utbildning och som är praktiskt lagd med verktygsvana. Meriterande för tjänsten är självklart om du har någon form av praktiskt erfarenhet av snickeri/träarbete eller liknande från byggbranschen. Du kommer arbeta med produktion efter ritningar och därav är det av vikt att du behärskar det svenska språket i tal och skrift. Som person bör du gilla ett fysiskt krävande arbete och ett högt arbetstempo. 

Vi värdesätter dina personliga egenskaper och söker dig som är positiv, lyhörd och ansvarsfull. Det är även betydelsefullt att du är självgående, händig och noggrann med en positiv inställning och bemötande till dina medarbetare. 

Du förstår vikten av att göra ett bra arbete, hålla tider och skapa ett trevligt arbetsklimat.

Truck- och traverskort är meriterande för tjänsten. 

Uppdraget är långsiktigt och inleds med sex månaders visstidsanställning via Empleo Vetlanda AB med möjlighet till anställning hos kund därefter.

Är du den vi söker?

Är du en person som är nyfiken på trähusindustrin och har ett driv för att utvecklas så finns det inget att tveka på. Då är det bara att söka!

Du är varmt välkommen med din ansökan redan idag! 
Du ansöker direkt på www.empleo.se  

Vi rekryterar löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.

Uppstart: Omgående eller enligt överenskommelse 
Ort/Placering: Vetlanda
Omfattning: Heltid 
Lön: Enligt gällande kollektivavtal.
Ansökningstid: Senast den 30 juni

Dela detta jobb

logo
Händiga arbetare sökes till trähusproduktion.

Empleo