teknikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Vill du vara med att bygga och underhålla framtidens nät inom telekom? Gillar du ny teknik och att leverera grym service och är intresserad av att vara en del av ett nytänkande företag? Då är det här tjänsten för dig! Skicka in din ansökan redan idag, då vi tillämpar löpande urval!

Om tjänsten

Transtema Network Services (TNS) söker nu via oss teknikintresserade fibertekniker som vill vara med och forma framtidens kommunikationsinfrastruktur. Du blir en del av ett spännande företag med varierade uppdrag och där du har goda utvecklingsmöjligheter. Tjänsten är ett konsultuppdrag vilket innebär att du blir anställd av oss på Academic Work och kommer arbeta som konsult för TNS.

Du erbjuds

Att vara en del av TNS innebär att vara en del av en nytänkande organisation där vi visar respekt och omtanke för varandra. TNS tar ansvar för sittt eget arbete och ansvarar för att stötta varandra som arbetsgrupp och organisationen i stort. Hos TNS får du dessutom möjligheten att både bredda och fördjupa din kompetens. TNS eftersträvar mångfald och inkludering på vår arbetsplats.

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter

I rollen som fibertekniker ingår bland annat skarvning av fiber, installationer hos kund, stationsarbeten och stamblåsning. Du arbetar i en varierad miljö, både inomhus och utomhus hos företag såväl som hos privatpersoner. Vi söker dig som vill utveckla dig inom området för att även kunna konfigurera switchar och optimera fiberförbindelser mm.

Beredskapsarbete förekommer på kvällar och helger, alla dagar på året samt arbete på annan ort om behov finns. De flesta utgår från sitt hem i arbetet och därifrån åker ut på de olika uppdragen runt om i regionen.

Vi söker dig som

  • Har en teknisk grundutbildning eller fiberteknisk vidareutbildning

  • Har arbetet ett par år med fiber

  • Har ett tekniskt intresse

  • Har goda datakunskaper

  • Kan kommunicera obehindrat på svenska och engelska i såväl tal som skrift då språket används i det dagliga arbetet

  • Har körkort B

Det är meriterande om du:

  • Har BE + C + CE samt YKB-kort

Övrig information

  • Start: Enligt överenskommelse

  • Omfattning: Långsiktigt uppdrag på heltid, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet

  • Placering: Stockholmsregionen som utgångspunkt, arbete på annan ort kan förekomma

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Information om företaget

Vill du läsa mer om Transtema, klicka här!

 

Fibertekniker till Transtema!

Företag Academic Work
Ort
Utgår

2022-07-15

Ansök nu

Dela detta jobb