teknikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Fastighetsutvecklare G&K Blanks Fastigheter

Företag Jula AB
Ort
Utgår

2022-08-07

Ansök nu

Fastighetsutvecklare G&K Blanks Fastigheter

G&K Blanks Fastigheter AB är ett fastighetsbolag i Julakoncernen. Vi är det lilla företaget med de stora resurserna. Vi har en flexibel och kundnära organisation med god kompetens och nära till beslut. G&K Blanks fastigheter AB har utvecklats mot en generell inriktning inom i huvudsak handel/kontors - fastigheter.

Var med och vidareutveckla G&K Blanks Fastigheter!

G&K Blanks Fastigheter kommer under den närmaste åren fortsätta att utveckla vårt fastighetsbestånd.

Vi söker därför nu en erfaren Fastighetsutvecklare som kommer få stora möjligheter att bidra med sin kompetens inom framtida utveckling

Det här gör man som Fastighetsutvecklare

Tyngdpunkten i rollen handlar om etableringar och utveckling av vårt fastighetsbestånd. Du kommer att arbeta nära ledningen och med mål som bland annat är kopplat till företagets omsättnings-och volymmål. Rollen innebär även mycket nätverkande, kontakter med fastighetsägare, avtalsförhandlingar, framtagande av beslutsunderlag inför investeringar och etableringar. Vår ambition är att vara ett ansvarstagande, personligt och överraskande fastighetsföretag med innovativa lösningar. Bara med hög kvalitet kan vi bygga förtroendefulla relationer och nå våra hållbara och långsiktiga mål. Vi prioriterar alltid långsiktig kvalitet även om det på kort sikt kostar mer. Vi bygger för egen förvaltning och tar ett bestående ansvar för utveckling av samhällsmiljö med ökad livskvalitet.

EGENTLIGEN ÄR DET ENKELT.

Vi ska göra affärer som håller i längden. Ekonomiskt. Miljömässigt. Socialt. Vi ska vara ett lönsamt företag som tar ansvar för de avtryck vi lämnar efter vår verksamhet. För att det ska vara enkelt krävs kompetens, genuint engagemang och sunt förnuft.

Som Fastighetsutvecklare rapporterar du till VD för G&K Blanks Fastigheter.

Det här är din bakgrund och dina erfarenheter

Vi söker en person med god erfarenhet inom fastighetsutveckling med passion för affärer. 

  • Du har ett väletablerat kontaktnät inom fastighetsbranschen och är en driven och skicklig förhandlare.

  • Du är van att arbeta med analyser och olika beräkningar, investeringskalkyler etc.

  • Du har ett tydligt och målinriktat ledarskap och god förmåga att arbeta strukturerat med planer och strategier samt uppföljning av dessa.

  • Du har flerårig erfarenhet inom fastighetsförvaltning eller liknade roller samt har god förhandlingsvana och förmåga att göra affärer.

  • Du har erfarenhet av att förstå och tolka regelverk, lagar och avtal.

Erfarenhet av byggproduktion är meriterande.

Då tjänsten innebär mycket resor, inom Sverige,  är B-körkort ett krav.

Det här är du som person

För att lyckas i rollen som Fastighetsutvecklare krävs det pondus, tydligt ledarskap, affärsmässighet och en god social kompetens.

Vi tror att rätt person är tävlingsinriktad, kreativ, möjlighetsorienterad med en stark framåtanda. Du trivs i ett företag med högt tempo och mycket variation.

Du har siffersinne, är analytiskt lagd, har en god struktur med en förmåga att prioritera samt duktig på problemlösning.

Vi tror även att du har ett gott mått av sunt förnuft, prestigelöshet, är ärlig och lojal samt bidrar till att skapa gemenskap med ett öppet sinne och en positiv energi. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Bra att veta

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med 6 månaders provanställning med placering på vårt huvudkontor i Skara.

Så här söker du

Vill du vara med på vår fortsatta tillväxtresa?
Om du känner att du skulle passa för denna roll så tveka inte att söka direkt. Sista dag för ansökan är 7 augusti.
Nu i sommartider vill vi uppmärksamma dig på ledtiderna och att vi kommer återkoppla till dig först efter sista ansökningsdag.
Har du frågor kring tjänsten kontaktar du, Johan Carlberg, VD G&K Blanks Fastigheter, tel. 0702-960480, johan.carlberg@jula.se

Dela detta jobb

Fastighetsutvecklare G&K Blanks Fastigheter

Jula AB