teknikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logo

Fastighetstekniker till Corem - Arlandastad!

Företag Devotum
Ort
Utgår

2022-07-07

Ansök nu

Fastighetstekniker till Corem - Arlandastad!

Har du ett stort intresse för fastighetsteknik och vill arbeta på ett fastighetsbolag med fokus på hållbar förvaltning och utveckling av fastigheter? Trivs du dessutom i en social roll med mycket hyresgästkontakt? – Då kanske det är just Dig vi söker!

Om rollen
Corem är ett ledande kommersiellt fastighetsbolag, med fokus på storstadsområden och tillväxtorter. Vi äger, utvecklar och förvaltar fastigheter för framtiden. En central komponent i bolagets verksamhet är lokalt baserad förvaltning i egen regi. Det säkerställer en nära och bra dialog med hyresgäster, som gör att vi kan utvecklas tillsammans.

Som fastighetstekniker hos oss på Corem arbetar du med att se till att våra fastigheter hålls i gott skick genom löpande skötsel, underhåll och reparationer. Du kommer främst arbeta med lager- och logistikfastigheter i en roll med mycket frihet under ansvar. Du går självständigt igenom inkomna felanmälningar och lägger därefter upp din arbetsdag. Du kommer att vara placerad på vårt förvaltarkontor i Arlandastad och ingå i en arbetsgrupp med övriga fastighetstekniker, drifttekniker, uthyrare och en ansvarig förvaltare som du rapporterar till.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

  • Ansvara för rondering av fastigheterna

  • Ansvara för förebyggande och felavhjälpande underhåll genom egen reparation/åtgärd

  • Återkoppla utförda felanmälningar hos våra hyresgäster

  • Hantera passersystem och nyckelsystem i dina fastigheter

  • Vara behjälplig vid mindre projekt

Om dig
Vi söker dig som är en händig person med ett stort intresse för teknik och fastigheter. För att axla rollen som fastighetstekniker tror vi att du har erfarenhet av roller som fastighetstekniker/fastighetsskötare eller liknande. Du har en gymnasial utbildning och kommunicerar på svenska i både tal och skrift. B-körkort är ett krav.

Det är meriterande om du har en utbildning inom fastighetsteknik samt erfarenhet av arbete inom styr/regler.

Som person är du självgående, initiativtagande och kan på ett strukturerat sätt prioritera dina arbetsuppgifter. Du har förmågan att snabbt hitta lösningar på uppkomna problem och har lätt för att kommunicera och samarbeta. I rollen som fastighetstekniker kommer du ha mycket hyresgästkontakt och det är därför viktigt att du är serviceinriktad och förvaltar relationen med hyresgästerna väl.

Om Corem
Corem är ett av Nordens ledande kommersiella fastighetsbolag, med ett brett produkt- och kunderbjudande. Bolaget förvärvar, förvaltar och förädlar fastigheter i attraktiva lägen i Sverige och Danmark och USA. De har ett långsiktigt perspektiv och förvaltar fastigheterna med egen personal med målet att vara en riktigt bra affärspartner till sina hyresgäster. En central komponent i Corems verksamhet är lokalt baserade medarbetare för att säkerställa att hyresgästerna får bästa möjliga service och bemötande. Läs mer på www.corem.se

Inom Corem är engagemang, samarbete och eget ansvar viktiga ledord. Vi prioriterar medarbetarnas kompetens, trivsel och hälsa. 

Process och ansökan
Låter tjänsten intressant? Skicka in din ansökan snarast då urvalsarbetet och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

I denna rekrytering samarbetar vi på Corem med Devotum. Du ansöker enkelt genom att skicka in ditt CV samt svara på några frågor. De kandidater som bäst matchar rollen kommer telefonintervjuas och sedan bli kallade till en intervju hos Devotum. Nästa steg är en intervju hos oss på Corem. Bakgrundskontroll och referenstagning på slutkandidater är en del av rekryteringsprocessen.

Har du några frågor om tjänsten är du välkommen att höra av dig till Lina Widevall på 070-4993800.

Dela detta jobb

logo
Fastighetstekniker till Corem - Arlandastad!

Devotum