teknikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logga

Exportspeditör

Företag ValueOne AB
Ort
Utgår

2022-07-22

Ansök nu

Exportspeditör

ValueOne söker en erfaren exportspeditör för ett sex månader långt konsultuppdrag på ett tillverkande företag i Östergötland. Uppdraget ska tillsättas snarast.

Om rollen

Rollen som exportspeditör innebär att du kommer att arbeta med exportflöden och ansvara för transportrelaterade frågor. Du kommer att ha dagliga kontakter med leverantörer, transportagenter, kundrepresentanter med flera. Även interna kontakter med projektledare, inköpare och internlogistik förekommer.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

  • Skapa transportdokument

  • Transportupphandling

  • Transportbokning

  • Leverantörskontakter

  • Leveransbevakning

  • Utfärda anmodan för sändningar

  • Utfärda export/tullhandlingar

  • Kontroll och kontering av frakt- och speditionsfakturor

  • Transportreklamationer

Erfarenhet och kompetens

Den person vi söker för uppdraget bör ha relevant högskoleutbildning och/eller flerårig kvalificerad erfarenhet inom logistik, import/export. Erfarenhet av internationella transport- och tullfrågor samt avtalsskrivning är starkt meriterande, liksom kunskaper i Microsoft Office och SAP. Det är viktigt att du kan kommunicera obehindrat på engelska i både tal och skrift. Språkkunskaper i spanska, tyska eller ryska är en fördel.

För att du ska trivas i rollen är det viktigt att du trivs med att arbeta med varierande uppgifter i en verksamhet med högt tempo och snabba förändringar. Du är stresstålig och har god förmåga att strukturera ditt arbete även i pressade situationer. Som person är du självgående med en stark vilja att utvecklas och driva dina processer framåt. Vidare värdesätter vi god samarbets- och organisationsförmåga och att du är tydlig och rak i din kommunikation.

Ansökan  

Ansökan och CV skickar du in via "ansök nu". Vi hanterar ansökningar och tillsätter tjänster löpande, så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. Har du frågor om uppdragen är du välkommen att kontakta Olof Widmark på telefon: 070-786 80 99 alternativt 010 332 29 20.  

ValueOne är specialister inom supply chain management, inköp och logistik. ​Vi erbjuder våra kunder tjänster inom tre affärsområden: uthyrning av inköp- och logistikkonsulter, rekrytering av inköpare och logistiker samt utveckling av företags supply chain verksamheter vad avser strategi, modell, metod, process, organisation och kompetens.

 

 

Dela detta jobb

logga
Exportspeditör

ValueOne AB