teknikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Eterni söker CNC-operatörer till en av våra kunder i Göteborg

Företag Eterni Sweden AB
Ort
Kategorier
Utgår

2022-07-09

Ansök nu

Eterni söker CNC-operatörer till en av våra kunder i Göteborg

 

Eterni Sweden är jobbskaparna, ett modernt kompetensföretag i en väletablerad bransch. Eternis samlade kompetens och erfarenhet från bemanningsbranschen, uppgår i dagsläget till mer än hundrafemtio år. Vi som arbetar på Eterni är personliga, pålitliga och kompetenta och för oss och bolaget är enkelhet, snabbhet och kvalitet en självklarhet.

Vår affärsidé är att alltid ha kunden i fokus. Vi hjälper våra kunder att utvecklas och nå sina uppsatta mål, på så sätt utvecklas även vi. Kunder för oss är affärspartners, konsulter och kandidater.


Eterni Sweden AB söker nu efter en CNC-operatörer till en av våra kunder i Göteborg  Vi ser att du som söker tjänsten har erfarenhet sedan tidigare av svarv och fräsning. Passar detta in på dig kan vi ha den perfekta tjänsten! 
 

ARBETSUPPGIFTER
I tjänsten som CNC-operatör kommer du att arbeta hos en av våra kunder i Göteborg. Vår kund arbetar med CNC-bearbetning av detaljer i gjutgods, stål, svetsade konstruktioner, rostfritt och aluminium där höga krav på kvalitet står i fokus. Du kommer att arbeta i våra kunders styrda fräs- och svarvmaskiner, utföra ritningsläsning, manuell programmering av maskin samt göra efterföljande kontroller och mätningar.

Har du erfarenhet av svarvning och fräsning med Mastercam beredning är detta meriterande. Du kommer att ingå i en mindre arbetsgrupper men dina arbetsuppgifter kommer att utföras individuellt. Arbetstiderna är förlagda under dagtid eller kväll beroende på konsultuppdrag.

Du kommer i rollen att erbjudas en anställning hos Eterni Sweden AB och vara uthyrd till en av våra kunder. 
 

PERSONLIGA EGENSKAPER OCH KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är en positiv, nyfiken och flexibel person med ett stort teknikintresse. Du är kvalitetsmedveten och noggrann och vill alltid leverera. Du har lätt för att samarbeta med andra och finner enkelt din roll i en grupp. Har du erfarenhet av ritningsläsning, olika mättekniker, Mastercam-beredning samt innehar truckkort så är det ett plus men inte ett krav.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.
 

ÖVRIG INFORMATION

Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan. 

Ansök genom att registrera dig på Eterni.se och bifoga ditt CV och personliga brev.
Ansökningar via mail hanteras inte på grund av GDPR. 

 

VARMT VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN!

Dela detta jobb

Eterni söker CNC-operatörer till en av våra kunder i Göteborg

Eterni Sweden AB