teknikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logga

ERFAREN PROJEKTLEDARE MED INRIKTINING AUTOMATION

Företag NIBE AB
Ort
Utgår

2022-08-14

Ansök nu

ERFAREN PROJEKTLEDARE MED INRIKTINING AUTOMATION

OM TJÄNSTEN

Som Projektledare inom Produktionsteknik arbetar du med fristående projekt relaterade till automation av våra tillverkningsprocesser. Projekten kan variera i sin inriktning och beröra olika delar av vår produktion, från plåtbearbetning eller svetsning till montering av färdiga varmvattenberedare och värmepumpar. Man förväntas kunna leda ett antal projekt samtidigt beroende på dess storlek och komplexitet.

I din roll som projektledare samlar du individer inom produktionsteknik, underhåll, arbetsledning, kvalitet, operatörer, IT mm. och identifierar de aktiviteter som behöver genomföras för att driva projektet framåt samt leder denna grupp mot projektets mål. Framförallt fokuserar och driver du de tekniska kärnfrågor i projektet som krävs för att hitta automationslösningar, där du gärna själva får ha en dokumenterad erfarenhet.
Du sammankallar även projektens styrgrupp och lyfter fram beslutsbehov och problemställningar inför beslutsfattare som oftast består av bland annat Teknikchef samt Fabrikschefer. Vid investeringsprojekt leder du även upphandlingar gentemot leverantörer och sköter kontakten med dessa. Upphandling sker via en fastlagd modell som du först kommer genomgå internutbildning för. Du kommer ingå i ett team tillsammans med andra duktiga och erfarna projektledare. Tjänsten utgår ifrån Markaryd men viss restid till underleverantörer eller till fabriker inom koncernen kan bli aktuellt.

DIN BAKGRUND

Vi tror att du har en relevant utbildning och flera års erfarenhet av att automatisera produktionsprocesser. Du har en fallenhet för att se tekniska lösningar och är ofta den i en grupp som hittar svaret på ”knäckfrågorna” kopplat till automation.

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper i denna tjänst och som person tror vi du har ett brinnande intresse för automation kombinerat med god samarbetsförmåga med andra. Du har enkelt för att kommunicera på ett rakt och tydligt sätt och har gärna en naturlig integritet. Du är ödmjuk och har respekt för andras kompetenser och synsätt. I tjänsten förväntas du kunna arbeta relativt obehindrat på engelska i kontakt med exempelvis leverantörer både muntligen och skriftligen. Viss datorvana samt körkort är ett krav. Erfarenhet av arbete med robot-, PLC-programmering eller el-konstruktion är starkt meriterande.

ANSÖKAN

Vi tillämpar löpande rekrytering varför vi önskar din ansökan snarast, dock senast den 14 augusti. Önskas mer information vänligen kontakta kontaktpersonen nedan.

OM NIBE

NIBE AB är en modern och framgångsrik industri med en omsättning på drygt 4,7 miljarder kr/år med närmare 1 500 anställda i Markaryd. NIBE tillhör de marknadsledande i Europa med ett produktsortiment som består av marknadens bredaste program av värmepumpar, varmvattenberedare, solpaneler, biobränsleprodukter, ventilationsprodukter, fjärrvärmeutrustning, braskaminer mm.

NIBE AB ingår i det börsnoterade NIBE Industrier som har en omsättning på cirka 27 miljarder kr och cirka 19 000 anställda i drygt 30 länder.

Varmt välkommen! 

Kontaktpersoner

Nils Larsson

Produktionsteknisk chef

0433-27 30 00

nils.larsson@nibe.se

Magnus Ugge

Personalchef Produktion

0433-27 30 00

magnus.ugge@nibe.se

 

Dela detta jobb

logga
ERFAREN PROJEKTLEDARE MED INRIKTINING AUTOMATION

NIBE AB