teknikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logga

Erfaren elingenjör till Täby Kommun

Ort
Utgår

2022-07-16

Ansök nu

Erfaren elingenjör till Täby Kommun

Täby Kommun söker nu en strukturerad elingenjör för att arbeta med spännande stadsutveckling till avdelningen för Teknik- och stadsmiljö. Med ett utökat ansvar för Park- och stadsmiljöenheten gällande elfrågor i planerings- och utförandefasen behövs nu en förstärkning av en elingenjör.

Om jobbet

Den nya tjänsten som elingenjör erbjuder en möjlighet att vara med i Täbys stadsbyggnadsprocesser genom att stötta projektorganisationen i genomförandefrågor. I rollen kommer du att delta vid interna planerings- och projektuppstartsmöten samt vid besiktningar. Du agerar som Park- och stadsmiljöenhetens el- och belysningsansvarig gentemot projekten och driver samtidigt egna reinvesteringsprojekt. Vidare granskar och bevakar du driftaspekter i alla typer av projekt tillsammans med övriga på Park- och stadsmiljöenheten.

Du kommer ingå i Park- och stadsmiljöenheten som idag har ca 20 medarbetare vilka jobbar brett med reinvestering allmänplats, naturskötsel, entreprenaduppföljning och skötsel av gata och park. Inom enheten finns idag en driftingenjör belysning samt en belysningsplanerare som du kommer arbeta nära.

Vem är du?

För att lyckas i rollen som elingenjör ser vi att du har relevant utbildning alternativt mångårig motsvarande arbetslivserfarenhet. Då tjänsten är ny på enheten finns utrymme att forma rollen utefter erfarenhet och god förmåga att jobba fram ett bra arbetssätt och metoder. Du bör ha erfarenhet av att arbeta flexibelt då rollen innebär varierande arbetsuppgifter och många personkontakter.

Vi fäster stor vikt vid personliga egenskaper och söker dig med god samarbetsförmåga samt ett helhetstänk. Du är noggrann och strukturerad samt har en god förmåga att utrycka dig både i tal och skrift såväl till allmänheten som till myndigheter.

 • Relevant högskoleutbildning eller motsvarande KY/YH utbildning inom El-området

 • Flerårig relevant arbetslivserfarenhet

 • Kunskap inom El-AMA, AB och ABT

 • Kunskap inom El- och belysningsentreprenader

 • Strukturerad & analytisk

 • Goda kunskaper inom entreprenadjuridik och projektstyrning

 • B-körkort är ett krav

 • Talar flytande svenska i tal och skrift

 • Meriterande: Utbildning inom besiktning

 • Meriterande: Vana vid arbete inom kommun eller politiskt styrd organisation

 • Meriterande: Utbildning i BAS-P och BAS-U

 • Meriterande: Erfarenhet av drift och underhåll

Övrigt

Har vi lyckats fånga ditt intresse? Registrera din ansökan via Jeffersonwells.se. Vi kan tyvärr inte ta emot ansökningar via mail eller brev. Urval och intervjuer sker löpande och rollen kan tillsättas innan sista ansökningsdag, så välkommen med din ansökan så snart som möjligt.

 • Sista ansökningsdag: 2022-06-26

 • Omfattning: Heltid, Tillsvidareanställning

 • Tillsättning: Enligt överenskommelse

Om Täby kommun

Täby utvecklas med nya attraktiva och trygga miljöer och genom att befintliga områden vidareutvecklas - hållbart, med omsorg om kulturarv och där större sammanhängande grönområden värnas. Halva Täby ska vara grönt och hela Täby hållbart.

Samhällsutvecklingskontoret, som består av tre avdelningar, är en viktig aktör när Täby utvecklas. Avdelningarna arbetar parallellt under projektform vilket skapar förutsättningar att jobba varierat tillsammans med andra professioner. Med fokus på fyra nya hållbara stadsdelar med olika arkitektur ges våra medarbetare stor möjlighet att påverka med sin specialistkunskap. Vill du vara med och skapa det framtida Täby?

Kontaktperson:

I denna rekrytering samarbetar Täby Kommun med Jefferson Wells. För frågor angående tjänsten och rekryteringsprocessen kontakta rekryteringskonsult Lars Buvall på lars.buvall@jeffersonwells.se

Facklig representant SAC, Elisabeth Rosenberg, elisabeth.rosenberg@taby.se, 08-555 597 02. Facklig företrädare Vision, Linda-Marie Palm, lindamarie.palm@taby.se 08-555 598 74.

Dela detta jobb

logga
Erfaren elingenjör till Täby Kommun

Jefferson Wells