teknikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
Logga

Entreprenadingenjör till Käppalaförbundet

Ort
Utgår

2022-07-15

Ansök nu

Entreprenadingenjör till Käppalaförbundet

Käppalaförbundet äger och driver Käppalaverket, Sveriges tredje största avloppsreningsverk, och genomför nu ett mycket stort projekt som löper till 2029 då vi bygger om verket. Vi söker till en ny roll som entreprenadingenjör dig som vill arbeta i en organisation som präglas av miljöfokus, hög trivsel och teknik i framkant.

Som entreprenadingenjör kommer ditt fokus att ligga på att jobba mot vår entreprenör och stötta, följa upp och bevaka leveransfrågor i entreprenaden.

Du kommer att:

  • Bevaka kontraktsfrågor kring entreprenad och konsultavtal

  • Granska fakturaunderlag

  • Säkerställa leverans, sammanställa information i övergång från projektering

  • Följa upp kvalitetsdokument

  • Följa upp konsultkontrakt på beställningar inom byggproduktion

Personprofil

Vi söker dig som har minst tre års erfarenhet som entreprenadingenjör där du har arbetat på en byggentreprenad och deltagit i projekt från början till slut. Du har en högskoleingenjörsutbildning eller har läst relevant YH-utbildning alternativt har motsvarande arbetslivserfarenhet.

Du har erfarenhet av AB04 och ABK och har arbetat med administration kring ÄTA.

Som person trivs du med att arbeta med flera processer och du är noggrann, strukturerad och van att arbeta självständigt. Du är initiativtagande och gillar variation. Vi värdesätter en positiv attityd och att du är lösningsorienterad.

Att arbeta på Käppalaförbundet

Käppalaförbundet erbjuder dig en arbetsplats att vara stolt över, som gör en verklig insats för miljön varje dag. Vi har fokus på hållbara lösningar och miljömedvetenhet och arbetar aktivt i olika samarbetsprojekt för att utveckla teknik och miljö. På Käppalaförbundet har vi ett ledarskap där vi tror på frihet under ansvar. Vi vill att våra anställda ska ha balans i livet och erbjuder därför flextid, friskvårdstimme och friskvårdsbidrag. Vi har även en aktiv personalförening som ordnar aktiviteter för de anställda.

Ansökan och mer information

Start: Omgående, enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid och tillsvidare
Arbetstid: Kontorstider, flextid
Plats: Lidingö, Stockholm

PerformIQ – rekrytering av personal med egenskaper från idrott/föreningsliv, är vår samarbetspartner och vi hänvisar eventuella frågor om tjänsten till rekryteringskonsult Mattias Söderberg på mattias.soderberg@performiq.se.

Skicka in din ansökan via "ansök nu" redan idag då intervjuer sker löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag som är 2022-05-24

Välkommen med din ansökan!

Om Käppalaförbundet

Käppalaförbundet renar avloppsvatten från mer än en halv miljon människor i elva medlemskommuner norr och öster om Stockholm. Reningen sker på ett mycket effektivt sätt i Käppalaverket, Sveriges tredje största avloppsreningsverk. Käppalaverket är också en resursutvinningsanläggning som tar tillvara och återför den näring och energi som finns i avloppsvattnet till samhällets kretslopp. Vår verksamhet är certifierad enligt ISO 14001. Vi är cirka 85 anställda i en organisation med hög trivsel och låg personalomsättning. Käppalaverket ligger i Gåshaga på Lidingö. Mer information om Käppalaförbundet finns på www.kappala.se.

Dela detta jobb

Logga
Entreprenadingenjör till Käppalaförbundet

Käppalaförbundet