teknikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Vill du vara med och bygga Uppsalas modernaste byggnader? Vill du tjänstgöra som konstruktör där du får arbeta med olika typer av projekt? Nu har du möjligheten att ansluta till ett erfaret och kunnigt team på B:MEC AB.

Om tjänsten

B:MEC växer och söker nu en konstruktör till kontoret i Uppsala. Här kommer du arbeta i ett mindre team med fyra andra erfarna konstruktörer. Dina arbetsuppgifter kommer att vara mycket varierande och utvecklande. Du kommer att arbeta med flera av de största projekten i Uppsala. Är du engagerad och har ett intresse för byggbranchen finns nu möjligheten för dig som vill bli riktigt bra på konstruktion. På Byggkonsult B:MEC AB vill man se sina medarbetare växa inom företaget.

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work, men du kommer bli anställd direkt hos B:MEC.

Arbetsuppgifter

Som konstruktör kommer du främst arbeta med att ta fram konstruktionsritningar i AutoCad och Revit. Rollen erbjuder en stor bredd vad gäller typ av byggnader och byggnadsverk där du till en början kommer arbeta med mindre projekt för att på sikt hantera större projekt. Du kommer till exempel att:

 • Ta fram konstruktionsritningar i AutoCAD och Revit där du skapar bland annat byggnadshandlingar

 • Säkerställa att processen sköts i enlighet med planering

 • Ha kontinuerlig kontakt och uppföljning med bl.a. beställare, arkitekter och installatörer mf.

Tjänsten passar dig som är hungrig på att lära dig mer och vill utvecklas i en ansvarsfull roll som konstruktör. Du får möjlighet att arbeta på en familjär arbetsplats med god sammanhållning och härlig arbetsmiljö med kompetenta kollegor. Här får du handledning i världsklass!

Vi söker dig som

 • Har en byggteknisk utbildning som ingenjör/civilingenjör eller liknade med inriktning Byggnadskonstruktion eller Väg- och Vattenbyggnadsteknik

 • Har goda kunskaper i AutoCAD och Revit

 • Har ett stort intresse för bygg- och anläggningsbranschen

Det är meriterande om du har arbetat i en liknande roll tidigare. Vi ser att du som söker har ett stort tekniskt intresse och trivs med att ta stort ansvar. Du har en god analytisk förmåga och kan lösa problem på egen hand genom effektiva lösningar. Då du kommer att arbeta i ett mindre team och ha kontakt med kunder förutsätter vi att du är relationskapande och har en fallenhet för att skapa goda samarbeten. Du har även grundläggande kunskaper inom Svenska och Engelska. För att trivas i rollen behöver du vara noggrann, ödmjuk och prestigelös samt triggas av tekniska utmaningar.

Med anledning av ovan beskrivning söker vi dig som besitter följande egenskaper:

 • Noggrann

 • Ansvarstagande

 • Strukturerad

 • Relationsskapande

Övrig information

 • Start: Enligt överenskommelse

 • Omfattning: Heltid

 • Placering: Uppsala

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och alla frågor rörande tjänsten hanteras av oss Academic Work. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Information om företaget

Byggkonsult B:MEC AB är ett konsultföretag inom byggkonstruktion som startade år 2014. Företagsgrundarna Suvad Muratovic och Fredrik Welin-Berger har tillsammans 45 år erfarenhet av konsultverksamhet som konstruktörer. Idag är det fyra anställda på företaget som är beläget i Uppsala. Deras kunder är bland annat flera av Uppsalas största bygg- och fastighetsbolag som Skanska, JM, PEAB, SH-Bygg, Vasakronan, Castellum. Är du nyfiken på att veta mer om företaget och deras projekt hittar du mer information här!

Engagerad byggkonstruktör till B:MEC

Företag Academic Work
Ort
Utgår

2022-07-01

Ansök nu

Dela detta jobb