teknikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logo

Empleo söker truckförare till Nässjö

Företag Empleo
Ort
Utgår

2022-07-01

Ansök nu

Empleo söker truckförare till Nässjö

 

Snart går vi samman under namnet Eterni och stärker vår position i Sverige ytterligare. Empleo bemanning och rekrytering är sedan april 2022 uppköpt av Eterni Group. Tillsammans med Moment i Danmark, Eterni i Norge och Eterni i Sverige, kommer den nya företagsgruppen stärka sin position i Sverige och Norden av flexibla bemanningslösningar än mer. Gruppen kommer att ha verksamhet över hela Danmark, Norge och i stora delar av Sverige med en samlad omsättning på över 3,5 miljarder svenska kronor.

Vi värnar om den personliga relationen och det mänskliga mötet, där vi tillsammans kan skapa framgång och långsiktigt goda samarbeten. Vi hjälper våra kunder och medarbetare att utvecklas och nå sina uppsatta mål. Vår målsättning är att bygga upp ett företag som sätter alla kunder, konsulter och kandidater i fokus utifrån deras unika behov. Läs gärna mer om vår verksamhet på www.eterni.se


Skjutstativsförare

Till ett av våra kundföretag i Nässjö söker vi nu skjutstativsförare. Tjänsten innefattar främst:  

  • Lagerhållning

  • In och utlastning

  • Ompackning

Din profil 

Vi söker dig som har driv och känner stort ansvar och engagemang för ditt arbete. Du är en van truckförare och kört mycket skjutstativ.

Lagret i Nässjö är navet där vår kund distribuerar sina produkter till och från sina producerande enheter i Sverige och till kunder över hela världen. För vår kund är det viktigt att arbeta säkert och ha en god arbetsmiljö, där man värnar om varandra och hjälps åt. Du kommer  vara en del av vår kunds tillväxtresa med möjlighet att vara med att påverka och utvecklas inom företaget.

Uppdraget är långsiktigt och inleds med sex månaders visstidsanställning via Empleo Vetlanda AB med möjlighet till en tillsvidareanställning därefter. 

Vi rekryterar löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. Du är varmt välkommen med din ansökan redan idag! Du ansöker direkt på www.empleo.se  

Uppstart: Omgående eller enligt överenskommelse
Ort/Placering: Nässjö
Omfattning: Heltid
Lön: Enligt gällande kollektivavtal 
Ansökningstid: Senast den 1 juli.

 

Dela detta jobb

logo
Empleo söker truckförare till Nässjö

Empleo