teknikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logga

Elnätsmontör / Distributionselektriker

Företag Montico AB
Ort
Kategorier
Utgår

2022-07-02

Ansök nu

Elnätsmontör / Distributionselektriker

Habo Kraft söker distributionselektriker / Elnätsmontör.

 

Om tjänsten

Habo kommun, en av Sveriges mest företagsvänliga och expansiva kommuner, lyckas attrahera många att såväl bosätta sig i kommunen som att etablera verksamheter. Kommunens utveckling leder till att även bolagen växer med utbyggnad av nät och nya bostäder som följd. Vi söker nu en distributionselektriker till Habo Kraft.

Habo Energi AB är det lokala energibolaget. Det ägs till 100 % av Habo kommun. Habo Energi erbjuder fjärrvärme i Habo och Fagerhult, bedriver elhandel samt erbjuder kommunikationstjänster via optofiber. Habo Kraft AB äger och driver elnätet inom större delen av Habo kommun. Habo Bostäder AB är det lokala bostadsbolaget med ca 600 lägenheter och kommersiella lokaler i Habo. Läs mer på www.haboenergi.se
 

Arbetsbeskrivning

Som distributionselektriker på Habo Kraft erbjuds du ett omväxlande och fritt jobb där du arbetar i utomhusmiljö.
Huvudsakliga arbetsuppgifter är ny-och ombyggnation av våra ledningsnät samt tillhörande anläggningar. Du utför kabelutsättning, inkoppling av serviser och viss besiktningsverksamhet. Vidare utför du service, underhåll och felavhjälpning på elnät/gatljus.

Du ingår i en arbetsgrupp på elva personer som jobbar i Habo med omnejd, ca 1 mils radie. Arbetet utförs både självständigt och i arbetslag. Arbetstider är dagtid och på sikt ingår även beredskap i tjänsten.

Tillträde till tjänsten är så snart som möjligt.
I denna rekrytering arbetar vi med löpande urval.

 

Vi söker dig som

- har elutbildning minst gymnasienivå
- har arbetslivserfarenhet från elbranschen eller elinstallation
- har körkort B
- behärskar svenska i tal och skrift

Dessutom är det meriterande ifall du har påbyggnadsutbildningar exempelvis EBR, högre körkortsklasser, Distributionselektriker, Allmän behörighet, ESA-utbildning, Arbete på väg, Heta arbeten, Truck, Lift och mastarbete.

Du är en flexibel och engagerad lagspelare som också kan arbeta självständigt. Du har förmåga att strukturera, är stabil och trygg samt är lyhörd för kundernas önskemål. Du kan ta en ledande roll när det behövs.
Andra viktiga egenskaper för tjänsten är noggrannhet, logiskt tänkande samt förmåga att kommunicera med olika människor.

 

Vårt företag

Montico är ett komplett matchningsföretag som erbjuder helhetslösningar till företag och privatpersoner inom rekrytering, bemanning, utbildning och matchningstjänster. Vi är cirka 1000 anställda varav cirka 800 är uthyrda konsulter. Montico har kontor på ett 20-tal orter i Sverige med huvudkontor i Tranås samt ett kontor i Polen för internationell arbetskraft. Läs mer på www.montico.se.

Din ansökan lämnar du via länken nedan.

Då vi gör löpande urval tar vi gärna emot din ansökan så snart som möjligt.

Dela detta jobb

logga
Elnätsmontör / Distributionselektriker

Montico AB