teknikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
Logo

Drifttekniker till Roslagens Värmemontage

Företag Assemblin VS AB
Ort
Utgår

2022-07-29

Ansök nu

Drifttekniker till Roslagens Värmemontage

Om RVM

Roslagens Värmemontage AB är ett familjeföretag som grundades redan 1988. Vi är en totalentreprenör när det kommer till fjärrvärme och VA entreprenader.

Vi löser helt enkelt våra kunders problem genom att alltid göra det där lilla extra och med hög kvalitet samtidigt som vi värnar om miljön.

Bred kunskap

Ända sedan starten har vi byggt mer än 60 000 km kulvertledningar, samt inomhusledningar, pumpstationer, växlarinstallationer och andra tillhörande specialarbeten.

Din roll som drifttekniker

Vi söker nu en person som har ambitioner och vill framåt i livet. Arbetet innebär till störst del av rondering/manövrering av fjärrvärmenät. Det är meriterande att ha arbetat med VS arbete tidigare, men absolut inget krav.

Du kommer att arbeta självständigt och B-körkort är ett krav.

Ansökan och kontaktperson

Låter detta intressant? Välkommen att registrera din ansökan genom att skicka ett uppdaterat CV och ett personligt brev snarast till Stefan.Innala@rvm.nu, dock senast 2022-07-29. Urvalsprocessen sker löpande så vi ser gärna att du ansöker så snart som möjligt. För mer information, kontakta VD Stefan Innala på telefon: 0708 52 75 68.

Vi undanber oss samtal från rekryterings- och karriärsajter!

Om Assemblin-koncernen
Assemblin är en komplett installations- och servicepartner med verksamhet i Sverige, Norge och Finland. Vi utformar, installerar och underhåller tekniska system för luft, vatten och energi. Vår vision är att skapa smarta och hållbara installationer som får byggnader att fungera och människor att trivas. Genom nära och lokala samarbeten och en stark organisation i ryggen gör vi det möjligt.

Vi har en omsättning på drygt 10 miljarder kronor och cirka 5900 engagerade medarbetare på runt 100 orter i Norden. Läs mer på https://www.assemblin.com/sv/

Läs mer på assemblin.se.

Dela detta jobb

Logo
Drifttekniker till Roslagens Värmemontage

Assemblin VS AB