teknikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Drifttekniker till Hallsbergs kommun

Ort
Kategorier
Utgår

2022-06-30

Ansök nu

Drifttekniker till Hallsbergs kommun

I Hallsbergs kommun är alla välkomna, oavsett vem man är, var man kommer från och vart man är på väg. Hallsberg har bra kommunikationer, naturnära boende, bra förskola och grundskola samt gymnasium. Hallsberg befinner sig i ett expansivt läge med nyproduktion av bostäder samt etablering av nya företag. I kommunen bor ca 16 000 invånare.

Fastighetsavdelningen i Hallsbergs kommun söker nu en driven och engagerad drifttekniker med goda kunskaper inom ventilation och med ett brinnande intresse för teknik och förbättringsarbete. Fastighetsavdelningen är en del av drift- och servicenämnden i Hallsbergs kommun. Inom nämnden ansvarar man för kommunens fastighetsdrift, städ-verksamhet, måltidsverksamhet, VA-verksamhet samt gata-park.

Som drifttekniker hos oss blir du en del av fastighetsavdelningen där vi totalt förvaltar cirka 100 000 kvadratmeter. I beståndet finns både lokaler som nyttjas inom den egna verksamheten så väl som bostäder och kulturfastigheter. Hos oss finns bredden! Här blir du som drifttekniker en viktig kugge i fastighetsavdelningens arbete för att effektivt, klokt och långsiktigt vårda och förvalta kommunens fastighetsbestånd. I arbetet krävs att du är lyhörd, nyfiken och ser problemlösning som något positivt. Därför kan vi ge dig unika möjligheter till större ansvar och framtida utvecklingsmöjligheter.

Skapa hållbara fastigheter för en bättre vardag. Som drifttekniker hos oss har du, i nära samarbete med resten av vår avdelning ansvaret för den tekniska driften inom beståndet. Du är en oerhört viktig representant för kommunen och ger högsta service till våra hyresgäster.

I dina arbetsuppgifter ingår bland annat att:

  • Övergripande arbete med ventilation och värme.

  • Arbeta med löpande tillsyn, övervakning av vattenrening

  • Sköta daglig tillsyn, rondering av kommunens tekniska system

  • Arbeta med underhåll; både förebyggande och felavhjälpande samt energibesparande åtgärder

  • Hålla kontakt med entreprenörer i underhållsprojekt

  • Bidra i arbetet med underhållsplanering

  • Delta i det interna förbättringsarbetet, t ex utifrån politiskt satta mål

  • Redovisa tid och arbeten i vårt fastighetssystem

Vad vi erbjuder dig?
Du blir en del av arbetsplats med framtidstro och stora möjligheter till utveckling. Hos oss får du får chansen att bidra till både vår egen och kommunens utveckling. Du får utmana gränser och påverka ditt dagliga arbete. Det och mycket mer gör du i en varm och öppen kultur där vi lever våra värderingar samt arbetar hårt, långsiktigt och har kul. En arbetsmiljö där vi skapar möjligheter och vågar utveckla, både oss själva och sättet vi jobbar på.

Är du rätt för oss?
Vi söker dig med relevant eftergymnasial utbildning samt har några års erfarenhet av fastighetsdrift, gärna med inriktning mot ventilation, alternativt motsvarande kunskaper förvärvade på annat sätt. Erfarenheter av ovan arbetsuppgifter ses som meriterande. Du ska ha goda datorkunskaper. Som person är du mycket serviceinriktad, lyhörd och driven att hjälpa till där det behövs. Du är både en självständig problemlösare och en god lagspelare. Du är flexibel och har lätt att lära dig nya saker. Att ha många bollar i luften och arbeta i förändring är något som lockar dig. Arbetet kräver B-körkort och givetvis är du ostraffad - registerkontroll och säkerhetsprövning kommer att göras. Inom rollen kommer du att tjänstgöra och vara en del av beredskapsgruppen hos fastighetsavdelningen.

Tjänsten är en tillsvidare anställning på heltid

Vi kommer att kalla till intervjuer löpande, så vänta inte med din ansökan för chansen att börja ett nytt jobb efter semestern!

Fackliga företrädare nås via kommunens kontaktcenter Hallsbergs kommun, 0582-685000

Kontaktpersoner

Jörgen Karlsson

Fastighetsingenjör

0582685000

jorgen.karlsson@hallsberg.se

Roberth Huss

Fastighetschef

0582-685140

roberth.huss@hallsberg.se

Länk till den här sidan
https://www.hallsberg.se/arbete-och-naringsliv/jobb-och-praktik/sok-lediga-jobb.html?rmpage=job&rmjob=472&rmlang=SE

Dela detta jobb

Drifttekniker till Hallsbergs kommun

Hallsbergs kommun