teknikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logo

DRIFTSÄTTARE – MED INTRESSE FÖR VATTENRENING

Ort
Kategorier
Utgår

2022-07-30

Ansök nu

DRIFTSÄTTARE – MED INTRESSE FÖR VATTENRENING

Puracs lösningar inom vattenrening, avlopp och biogas designas med hjälp av de senaste metoderna och teknikerna samt möter en stor efterfrågan globalt. Ett reningsverk eller vattenverk är en viktig infrastruktursatsning som säkerställer vår viktigaste naturtillgång – rent vatten. Biogas är ett förnybart bränsle och en viktig pusselbit i den globala omställningen till en hållbar och klimatneutral energiförsörjning.

Nu söker vi en Driftsättare!

Möjlig placeringsort: Lund, Stockholm, Kalmar eller Kungsbacka

DU ÄR EN TEKNIKINTRESSERAD PROJEKTLEDARE…

och hos oss blir du en viktig del i att bygga framtida infrastruktur. I rollen som Driftsättare kombinerar du dina erfarenheter av driftsättning med din förmåga att projektleda samt att få saker att hända.

Som Driftsättare innebär arbetet att man, i perioder, tillbringar mycket tid ute hos våra kunder och på deras anläggningar som finns i Sverige och Norge. Beräknat antal resdagar är ca 100 – 120 per år.

DIN UPPGIFT: DRIFTSÄTTA VA- OCH BIOGASANLÄGGNINGAR

Som Driftsättare ansvarar du för driftsättning av våra kunders anläggningar för avlopps- och dricksvatten samt biogas. Du har huvudansvaret för såväl driftsättningsplaneringen som själva driftsättningsfasen – kortfattat och förenklat kan man säga att ditt arbete börjar kort innan anläggningen är mekaniskt färdigbyggd och avslutas när den är testad och klar och driften är redo att tas över av kunden.

I ditt arbete ingår också testning, provtagning, provdrift, analyser och intrimning/finjustering för att säkerställa att anläggningen och dess enskilda enheter möter krav på prestanda och säkerhet. Du kommer även att hålla praktisk och teoretisk utbildning av kundens personal inför uppstart/överlämning.

Som Driftsättare har du inget direkt personalansvar men under driftsättningsfasen leder och koordinerar du både interna och externa resurser i form av konstruktörer, processingenjörer, automationsingenjörer och leverantörer. Du har ett tätt samarbete med våra projektledare.

DIN BAKGRUND: DRIFTSÄTTNING OCH PROJEKTLEDNING

Vi söker dig som har minimum 3 års erfarenhet av driftsättning av anläggningar inom VA-branschen, biogas, processindustrin eller energisektorn. Du har en teknisk bredd och ser dig själv som en teknisk generalist – du har erfarenhet av att felsöka mekanisk och elektrisk utrusning, du har god utrustnings- och komponentkännedom samt erfarenhet av att arbeta med styrsystem. Du har erfarenhet av att läsa och tolka entreprenadkontrakt och du är bra om du tidigare arbetat i SCADA-system.

Du är en lösningsfokuserad projektledare som får saker att hända. Du är en stark koordinator, en tydlig kommunikatör och du möter dina uppgifter självständigt och med fokus på kvalitet.

PURAC ÄR EXPERTER…

på att designa, utveckla och uppföra anläggningar och processer inom rent vatten, biogas och avlopp. Vi är ett ledande företag inom vårt område och etablerade i Skandinavien och Asien. Hittills har vi genomfört mer än 4000 entreprenader i 70 länder över hela världen.

Läs gärna mer om oss på www.purac.se

VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN

Skicka in ditt CV och personliga brev så snart du har möjlighet då urval sker löpande.

Sista ansökningsdag 2022-06-05

I den här rekryteringen samarbetar vi med Roi Rekrytering.

För frågor om tjänsten så kontaktar du Lisa Alsterberg, lisa.alsterberg@roirekrytering.se

Anställning hos: Purac

Omfattning: Heltid

Start: Enligt överenskommelse

 

Dela detta jobb

logo
DRIFTSÄTTARE – MED INTRESSE FÖR VATTENRENING

Workspace Recruit