teknikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logga

Daloc Trädörrar AB söker produktionsmedarbetare till ständig kväll

Ort
Utgår

2022-06-30

Ansök nu

Daloc Trädörrar AB söker produktionsmedarbetare till ständig kväll

Om företaget
Om Daloc

Varenda dörr vi tillverkar har flera viktiga syften. Att stoppa tjuvar och oväsen, eldsvådor och dödliga brandgaser. Att öka trivseln och tryggheten i hem och skolor, på hotell och arenor. Att rädda liv. Det betyder att alla som jobbar hos oss fyller en viktig funktion – även arbetet har ett syfte.

Idag är vi Skandinaviens ledande tillverkare av dörrar för höga krav. Är du intresserad av teknik och letar efter nya utmaningar? Nu söker vi medarbetare till produktionen som vill vara med och bidra till företagets framgångar.


Dina arbetsuppgifter
Tjänstebeskrivning

Du kommer att ingå i ett arbetslag och jobba mot tydliga mål i produktionen. Vi erbjuder ett utmanande och innehållsrikt arbete med goda möjligheter till fortsatt utveckling och interna karriärvägar.

Din profil
Är det dig vi söker?

Vi söker dig som har en god teknisk förståelse, kan arbeta tillsammans med andra och att du har förmåga att växa med uppgiften. Din arbetsinsats och ditt engagemang för förbättringar värderas högt. Vi ser gärna att du kan kommunicera på svenska och engelska i tal och i skrift.

Det är meriterande med följande:
• Teknisk utbildning på gymnasienivå
• Erfarenhet av industri
• CNC-kompetens

Om anställningen:
- Placeringsort: Töreboda
- Tjänstgöringsgrad: Heltid
- Anställningsform: Tillsvidare men andra anställningsformer kan komma att erbjudas
- Tillträde: Omgående eller så fort som möjligt
- Arbetstiden är förlagd till kvällstid, måndag till torsdag, 38 h i veckan.

Låter det intressant?
Vår samarbetspartner i den här rekryteringen är rekryteringsföretaget Premier. Har du frågor, så tveka inte att ringa rekryterare Jimmy Harryson 072-402 46 10 eller skicka ett mail, jimmy.harryson@premier.se.

Din ansökan skickar du in via Premiers hemsida, www.premier.se snarast, dock senast 30 juni 2022. I den här rekryteringen kommer vi arbeta med löpande urval, så skicka gärna din ansökan idag.

Med anledning av nya dataskyddsförordningen GDPR, ber vi dig att utesluta de sista fyra siffrorna i ditt personnummer samt eventuella referenskontakter i din ansökan/CV.
Välkommen med din ansökan!

Om oss
Om Premier
Premier är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som har varit verksamt sedan 1993. Vi har verksamhet på 6 orter och är idag ca 500 anställda. Vi är en helhetsleverantör vad gäller personal inom försäljning/marknad, ekonomi, industri, lager/logistik, teknik, HR, inköp och administration. Vår målsättning är att alltid försöka överträffa våra kunders och medarbetares förväntningar och att erbjuda både våra kunder och sökande bästa möjliga bemötande. Premier ska lämna kvar en känsla av en overkligt bra upplevelse. Helt enkelt.

Dela detta jobb

logga
Daloc Trädörrar AB söker produktionsmedarbetare till ständig kväll

Premier Service AB