teknikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logga

CNC-operatör och Verktygsmakare till Nässjö

Företag Montico AB
Ort
Kategorier
Utgår

2022-07-03

Ansök nu

CNC-operatör och Verktygsmakare till Nässjö

Är du utbildad CNC-operatör eller har du liknande erfarenhet och värdesätter en långsiktig relation med din arbetsgivare? Vill du dessutom jobba i ett attraktivt företag med ett härligt gäng kollegor? Då kan vi ha ett intressant uppdrag till dig!

Vi söker nu flera CNC-operatörer och Verktygsmakare till kund i Nässjö.

Tjänsten är på heltid och innebär en anställning inom Monticos konsultverksamhet till en början. För rätt person kan tjänsten övergå till en tillsvidareanställning.

Du är varmt välkommen med din ansökan redan idag!

 

Arbetsbeskrivning

CNC-operatör:
I din roll som CNC- operatör kommer du att arbeta med CNC-maskiner och utföra justeringar, verktygsbyten och inställning av maskiner. Vidare ska du vara driven och bidra till en positiv arbetsmiljö. Du delar vår värdegrund som är personligt engagerad, lyhörd, snabb, professionell och strävar efter ständig förbättring.

Verktygsmakare:
I din roll som Verktygsmakare kommer du att arbeta med reparationer, ändringar och underhåll av olika typer av verktyg. Har du en grundläggande teknisk utbildning inom CNC eller liknande samt har erfarenheten av service och underhåll, kan din profil matcha tjänsten.

 

Vi söker dig som

Vi söker dig som har ett gediget intresse för tillverkning och produktion inom bearbetning.

Du har en relevant utbildning och arbetar eller har arbetat inom olika branscher som CNC-operatör såsom metall, plast och trä-industri. Du tar stort ansvar för ditt arbete med tyngdpunkt på kvalitet. Vi söker både dig som är senior CNC-operatör och har arbetat med CNC-fräs eller svarv, men vi söker också dig som är mer junior och har en relevant utbildning.

Som person skulle du vilja säga att du har ett tekniskt intresse, ett högt kvalitetstänk och en stark arbetsmoral.

 

Vårt företag

Montico är ett komplett matchningsföretag som erbjuder helhetslösningar till företag och privatpersoner inom rekrytering, bemanning, utbildning och matchningstjänster. Vi är cirka 1000 anställda varav cirka 800 är uthyrda konsulter. Montico har kontor på ett 20-tal orter i Sverige med huvudkontor i Tranås samt ett kontor i Polen för internationell arbetskraft. Läs mer på www.montico.se.

Din ansökan lämnar du via länken nedan.

Då vi gör löpande urval tar vi gärna emot din ansökan så snart som möjligt.

Dela detta jobb

logga
CNC-operatör och Verktygsmakare till Nässjö

Montico AB