teknikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

CE-Chaufför till Sandahls i Vårgårda

Företag Eterni Sweden AB
Ort
Utgår

2022-07-14

Ansök nu

CE-Chaufför till Sandahls i Vårgårda


Sandahls Vårgårda AB är ett modernt åkeri som månar om att chaufförerna ska få bra förutsättningar för att kunna utföra sitt arbete i rätt tid, på rätt plats och med rätt kvalitet. Sandahls Vårgårda AB arbetar med en modern fordonsflotta, prioriterar förarmiljö och säkerhetsfrågor högt och du kan lita på att lönen kommer in på kontot i tid.
 


ARBETSUPPGIFTER
I din roll som CE-chaufför hos Sandahls i Vårgårda kommer dina arbetsuppgifter att vara fjärrkörning med bil och släp, bilen avgår från Vårgårda mot Stockholmsregionen. Fjärrbilsförare innebär att du fraktar gods på långa avstånd och lastar och lossar utmed sträckan. Tjänsten innebär ett rullande schema med 2 resor/vecka á 20 tim enligt rullande schema, man övernattar i bilen och erhåller traktamenten.

Jobbet förutsätter att du har körkort för tung lastbil med släp samt några års erfarenhet utav detta sedan innan. Du behöver också ha YKB och truckkort. God svenska i tal och skrift.

PERSONLIGA EGENSKAPER
För att passa in i rollen som CE-chaufför är du flexibel, trivs med att arbeta själv då det blir långa turer i lastbilen samtidigt som du är social då du kommer träffa kunderna. Du är ordningsam och varsam med fordon och arbetsredskap. Du har en god kondition, uthållighet och du trivs med en händelserik arbetsdag, är inte rädd för att hugga i och gillar att vara en del av ett arbetslag där du kan bidra med positiv energi! 

OM TJÄNSTEN
Tjänsten som CE-chaufför hos Sandahls i Vårgårda är ett konsultuppdrag på heltid med start omgående. Finns stor chans för anställning hos Sandahls AB efter 6 månader. 

ÖVRIG INFORMATION
Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan. Dina frågor angående rekryteringsprocessen svarar Robert Tigerberg på.

Varmt välkommen med din ansökan!

Dela detta jobb

CE-Chaufför till Sandahls i Vårgårda

Eterni Sweden AB