teknikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Biträdande trafikingenjör till Trafikverket!

Företag Academic Work
Ort
Kategorier
Utgår

2022-06-30

Ansök nu

Biträdande trafikingenjör till Trafikverket!

Vi på Academic Work letar nu efter dig som brinner för samhällsutveckling och som vill vara en del av att utveckla och säkerställa god Trafikmiljö och säkerhet i samhället. Inom Trafikverkets verksamhetsområde Trafikmiljö har du som konsult via oss möjlighet att påbörja din karriär som Biträdande trafikingenjör där du i din roll kommer göra skillnad i människors vardag. Tjänsten innebär ett varierande arbete som ställer höga krav på eget driv, ordning och reda samt stor nyfikenhet för att lyckas i rollen.

Om tjänsten

För Trafikverket Trafikmiljös räkning söker vi nu dig som vill arbeta som Biträdande trafikingenjör som konsult via Academic Work relaterad till Trafikmiljö och säkerhet. Trafikverkets verksamhetsområde Trafikmiljö har i uppdrag att bidra till samhällsutvecklingen och ge förutsättningar för goda rese- och transportmöjligheter. Åtagandena blir allt mer komplexa och intressanta i takt med att kraven på tillgänglighet, säkerhet, hälsa och miljö ökar. Nu söker vi dig som brinner för dessa frågor!

För att ge dig de bästa förutsättningarna att lyckas i din nya roll kommer vi erbjuda dig ett skräddarsytt utbildningsprogram kopplat till tjänsten. Programmet har tagits fram i samråd med Trafikverket och är anpassat för dig som nyligen tagit ut din examen. Programmet erbjuder bland annat kurser inom självledarskap, planläggningsprocessen, utredningsmetodik och service och bemötande i öffentlig sektor. Förutom utbildningen kommer du även få löpande coaching för att ge dig bästa stöd att utvecklas såväl professionellt som personligt. Tjänsten som Biträdande trafikingenjör ger dig en unik start på karriären där du på sikt har goda möjligheter att anställas direkt hos Trafikverket.

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter

  • Administrera och upprätta vägvisningsplan för turistcykelled.

  • Bedriva inventering inom ramen för projekt standardiserad textstorlek.

  • I mån av tid utbilda sig inom lämplig ärendeform och med handledning handlägga ärenden.

Vi söker dig som

  • Har en avklarad högskoleutbildning om 180 högskolepoäng inom samhällsplanering, fysisk planering eller som trafikingenjör med uttaget examensbevis som du kan uppvisa i din ansökan.

  • Har ett intresse för samhällsutveckling och översiktsplanering.

  • Innehar B - körkort samt god körvana då tjänsteresor förekommer.

  • Kan tala och skriva på svenska då språket förekommer i det dagliga arbetet.

Som person ser vi att du har ett stort intresse för samhällsutveckling och vill lära dig mer inom området. Vi ser att du självständigt driver ditt eget arbete framåt men samtidigt inte räds av att be om hjälp för att komma framåt i arbetet. Du är ordningssam, noggrann och har en positiv inställning då ditt arbete kräver att du följer de lagar och regler som finns för att upprätthålla en god trafiksäkerhet.

 

Övrig information

  • Start: Augusti

  • Omfattning: Konsultuppdrag på heltid, inledningsvis på 6 månader med goda möjligheter till förlängning.

  • Placering: Eskilstuna som huvudkontor med möjlighet att arbeta hemifrån och/eller på kontoret i Västerås/Örebro några dagar i veckan.

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Information om företaget

Läs mer om Trafikverket på deras hemsida: Trafikverket.

Dela detta jobb

Biträdande trafikingenjör till Trafikverket!

Academic Work