teknikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logo

Biträdande förvaltare till vår kund!

Företag Aaron Sprint
Ort
Kategorier
Utgår

2022-07-02

Ansök nu

Biträdande förvaltare till vår kund!

Har du erfarenhet av fastighetsbranschen samt gillar förvaltning och administration? Då kanske du är vår nya kollega! Vi söker nu en Biträdande förvaltare till vår kunds affärsområde Stockholm.

Denna tjänst kommer att inledas med en provanställning på 6 månader via Aaron Sprint för att sedan övergå till en fast anställning hos vår kund.

Som Biträdande förvaltare kommer du att ha ett nära samarbete med Förvaltningschefen, vilken också blir din närmaste chef. Du kommer att arbeta med våra kommersiella fastigheter och kunder i Stockholm, med fokus på kontorsmarknaden. Fastigheterna ligger i bästa läge av Stockholms innerstad såsom på Kungsgatan, Sveavägen och Norrlandsgatan.

Ansvarsområden

I rollen kommer du bland annat att ansvara för områdets administration, arbeta med löpande kundfrågor samt fungera som områdets ”spindel i nätet” och samarbeta med framför allt Driftstekniker, Tekniska förvaltare, Projektledare samt Kundservice. Dina arbetsuppgifter blir till exempel att:

  • ansvara för våra hyres- och marknadssystem (bl. a Unit4 Property Management, Microsoft Dynamics och Sweet)

  • hantera hyresavtal och informationsutskick samt uppdatera ritningar

  • ansvara för uthyrning och omförhandling av lager och garageplatser

  • ha daglig kontakt med befintliga hyresgäster (boka möten, följa upp in- och utflyttningar mm.)

  • ansvara för kvalitetskontrollen för förvaltningsområdet inom t.ex. städning och avfallshantering

  • delta i interna och externa möten samt föra protokoll

Kvalifikationer

Vi ser gärna att du har ett par års erfarenhet av liknande roll inom fastighetsbranschen. Vi tror att du är utbildad civilingenjör, fastighetsekonom, alternativt har skaffat dig en liknande erfarenhet på annat sätt. Vi vill gärna att du har god kunskap gällande Unit4 Property management och Excel, att du har tidigare erfarenhet av service- och kundfrågor samt att du inser värdet i att ha nöjda kunder. Är du kunnig inom avtalsskrivning och förhandling samt van vid att hantera hyresgäster så är det meriterande.

Som person är du utåtriktad, ansvarskännande och har en naturlig känsla för service, kunden och dess behov samt att hantera olika typer av människor. Du är affärsmässig och tycker om att förvalta likväl som du gillar kombinationen av administration och en rörlig roll ute i våra fastigheter. Ordning och reda är en grund för att lyckas med arbetet, likväl som ett öppet och prestigelöst förhållningssätt där du gillar att arbeta både hög och lågt. Du är en drivande och engagerad lagspelare som också kan arbeta självständigt när det krävs. Ett representativt sätt och ett gott omdöme är också av vikt, liksom självklarheten i att verka utifrån vår kunds värderingar.

Om Aaron Sprint

Aaron Sprint är tillsammans med sin systerverksamhet, Sharp Recruitment & Consultants, två av landets mest nischade och specialiserade rekryterings- och konsultbyråer inom sina respektive områden (vilka är Legal, Compliance, Risk, AML, Tax, Finance och Life Science).

Vårt huvudkontor ligger i Stockholm men vi har även kontor och verksamhet i Tel Aviv och Paris. Vi genomför cirka 500 rekryteringar per år och har över 500 konsulter i vårt nätverk.

Våra uppdragsgivare består främst av större noterade och onoterade svenska och internationella bolag i varierande branscher. Många återfinns i start-ups inom tech, inom IT och medicin samt bland banker och andra finansiella aktörer. Ofta genomförs även rekryteringar i andra länder, däribland Frankrike, Israel, USA och Schweiz. Kund- och kandidatfokus är kärnan i verksamheten.

Vi vill ständigt vara à jour och kunna erbjuda såväl seniora som juniora konsulter en möjlighet att ta sig vidare i sina karriärer. Vi vill därför få kontakt med just dig och höra mer om ditt nästa steg.

Har du frågor kring tjänsten, vänligen kontakta Fredrica Appelqvist på +46 703 365 925 eller maila fredrica.appelqvist@aaronsprint.se

Dela detta jobb

logo
Biträdande förvaltare till vår kund!

Aaron Sprint