teknikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Bildemontör till Atracco i Mönsterås

Företag Eterni Sweden AB
Ort
Kategorier
Utgår

2022-07-15

Ansök nu

Bildemontör till Atracco i Mönsterås

Eterni Sweden är jobbskaparna, ett modernt kompetensföretag i en väletablerad bransch. Eternis samlade kompetens och erfarenhet från bemanningsbranschen, uppgår i dagsläget till mer än hundrafemtio år. Vi som arbetar på Eterni är personliga, pålitliga och kompetenta och för oss och bolaget är enkelhet, snabbhet och kvalitet en självklarhet.

Vår affärsidé är att alltid ha kunden i fokus. Vi hjälper våra kunder att utvecklas och nå sina uppsatta mål, på så sätt utvecklas även vi. Kunder för oss är affärspartners, konsulter och kandidater.


Atracco AB MärkesDemo Mönsterås ingår i koncernen Atracco Group som är en av Sveriges ledande aktörer inom bildemonteringsbranschen. I koncernen ingår Atracco AB som bedriver bildemontering, Atracco Auto AB som bedriver bilskadereparationer samt Recopart Systems AB som tillhandahåller och utvecklar IT-system för bildemontering, verkstäder och försäkringsbolag. Nu söker vi ytterligare en bildemontör till vår enhet i Mönsterås.

ARBETSUPPGIFTER
Du kommer i huvudsak att arbeta med demontering av krockskadade bilar samt kontrollera delarnas kvalitet och skriva in dessa i våra system. Även andra uppgifter förekommer såsom däckhantering, tvätt av delar samt viss truckkörning.

PERSONLIGA EGENSKAPER OCH KVALIFIKATIONER
Du som söker tjänsten har en fordonsteknisk utbildning eller erfarenhet av liknande arbete sedan tidigare. Vi söker dig som är positiv, engagerad, serviceinriktad och trivs med att arbeta i team. Du behärskar svenska i tal och skrift. Det är meriterande om du har utbildning inom travers, billyft, truck, hjullastare samt fordonselektronik.   

OM TJÄNSTEN
Tjänsten som bildemontör är en direktrekrytering där du blir anställd av oss på Atracco. Arbetstiden är förlagd till dagtid. I denna rekrytering samarbetar vi med Eterni Sweden och alla eventuella frågor kring tjänsten hänvisar vi till Eterni Sweden.

ÖVRIG INFORMATION
Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan. Dina frågor angående rekryteringsprocessen svarar Niclas Olsson på via 070-340 80 43 eller niclas.olsson@eterni.se.

Varmt välkommen med din ansökan!
 

Dela detta jobb

Bildemontör till Atracco i Mönsterås

Eterni Sweden AB