teknikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logga

B3 Reach söker Java utvecklare

Ort
Kategorier
Utgår

2022-07-19

Ansök nu

B3 Reach söker Java utvecklare

Konsultbolag är lite som tistlar, de finns överallt, de växer som ogräs men rätt använda fyller de ut fredagsbuketten på ett väldigt trevligt sätt?

Vi är den sortens tistel som hjälper er att utveckla er produkt eller tjänst. Vi skriver kod, vi rotar med van och säker hand bland motstånd och reläer och vi granskar ritningsunderlag till små, pilliga verktyg man kan montera sönder eller ihop saker med. Vi testar inte bara ert tålamod utan även faktiska hands-on-grejer. Ibland projektleder vi och ibland blir vi projektledda. Vi vet vad frontent och backend betyder, men vi har precis lika svårt som alla andra att definiera vad det betyder på en rak fråga. Men nog om oss! 

Är du en gym problemlösare som helst av allt fixar saker med hjälp av Java och open source så är du en sån vi gillar. Det är också rätt sjysst om du har någon form av relevant utbildning som t ex civil/högskoleingenjör men problemlösning och dig som person är det viktigaste! Kan du dessutom äta frukost som en hel lastbilschaufför, gillar att klura länge och väl på optiska illusioner eller gillar att munhuggas kring Vikings och Pirates of the Caribbean, då är du förmodligen nörden vi på Reach Consulting söker! Som nörd hos oss behöver man inte ha klockat alla spel på sin Commodore 64 eller slått alla polarna i GoldenEye på Nintendon. En riktig nörd är en person med passion för någonting, och i vårt fall gärna inom teknik men det kan lika gärna vara att springa Ironman tillsammans med oss eller baka salted caramel cheesecake till intervjun (true story).

Men what´s in it for you? Du får jobba på Sveriges nördigaste och personligaste bolag, bara det liksom. Du kommer även få lön och semester (och frukost på fredagarna). Men framförallt så värdesätter vi dig för den individ du är, och vi kommer låta dig få fortsätta vara just den, bara lite nördigare och lite bättre! 

So wanna meet the Chieftain and join us on our pirate ship. Du vet att du vill. 

Vill du veta mer? Kolla in länk
 
Reach Consulting är inte som de andra barnen. Vi både konstruerar väggar och springer ner dem, vi seglar i såväl hård sjö som lugnare farvatten, och för oss är målarboken oskrivna blad som egentligen bara råkar ha linjer, och dem förhåller man sig till om man vill och annars ritar man utanför dem. Samtliga av oss är nördar, handplockade för vår individuella förmåga och personlighet, och vi är stolta över det! 

 

 

Dela detta jobb

logga
B3 Reach söker Java utvecklare

B3 Consulting Group