teknikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Automationsingenjör till talangprogram på Valmet!

Företag Academic Work
Ort
Utgår

2022-07-01

Ansök nu

Automationsingenjör till talangprogram på Valmet!

Nu finns möjligheten att få ett unikt steg i din karriär i rollen som Automationsingenjör hos Valmet! Detta är något för dig som lockas av att jobba hos ett företag där ni tillsammans arbetar för att skapa de bästa tekniska lösningarna inom massa,- pappers,- och energiindustrin. Till talangprogrammet söker vi dig som har utbildat dig inom automation och vill ta chansen att utmanas och utvecklas tillsammans med Valmet!

Om tjänsten

Academic Work söker en automationsingenjör till avdelningen El- och instrumentering till Valmets talangprogram som startar hösten 2022. Programmet är på heltid och ger dig en unik start på din karriär tack vare stort fokus på både introduktion och utbildningar från såväl Academic Work som Valmet.

Du erbjuds ett talangprogram som består av följande delar;

 • Skräddarsydd utvecklingsplan

 • Lärarledda utbildningstillfällen

 • Möjlighet att lära känna verksamheten tillsammans med övriga deltagare på talangprogrammet

 • Coachande samtal med din konsultchef

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Valmet. Talangprogrammet löper under ett års tid och efter det är intentionen att du fortsätter din karriär på Valmet. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

El- och instrumentering

På avdelningen arbetar 10 medarbetare och de arbetar mot processer inom fiberlinjen, bio, fiberboard och raffinörer. Huvuduppdraget är att ta fram underlag för hur processerna ska styras. Avdelningen arbetar i tätt samarbete med Sales, Engineering och Process vilket innebär att du i rollen har många kontaktytor och på så sätt får en möjlighet till ett stort nätverk och en god förståelse för de olika avdelningarna och hur de hänger ihop. När du kommer in i rollen som automationsingenjör kommer du arbeta nära dina kollegor och vara med i flera olika projekt för att lära dig kring de olika faserna av ett projekt. Du kommer bidra med din tekniska kompetens från start i enklare arbetsuppgifter för att sedan succesivt övergå till mer självständigt arbete.

Arbetsuppgifter

 • Ta fram underlag för hur processer ska styras

 • Konstruktionsarbete på el och instrument

 • PLC-programmering

 • Teknisk dokumentation

Vi söker dig som

 • Vi söker dig med en eftergymnasial utbildning inom automation som letar efter möjligheten att starta upp karriären hos en global arbetsgivare.

 • Vi ser också att du kommunicerar obehindrat på såväl svenska som engelska i tal och skrift eftersom detta krävs i kontakten med kollegor och kunder.

Som person är du orädd och engagerad, du drivs av att få utveckla dig och din kompetens genom ett varierat, utmanande och spännande arbete. För att trivas i rollen tror vi också att du tycker om att arbeta som en del av ett team samt har lätt för att kommunicera med andra. Vidare tror vi att du är noggrann och utför dina arbetsuppgifter med god kvalité.

Hos Valmet kan vi erbjuda dig en plats hos en arbetsgivare som värdesätter sina medarbetare och ser till att varje persons individuella styrkor främjas. Här finns möjligheten att gå olika karriärvägar beroende på vem du är och vilka intressen du har, du kan exempelvis fördjupa dig i de tekniska bitarna men också gå mot en mer övergripande roll med mer kundkontakt. För dig som har ambition och vilja finns med andra ord goda möjligheter att utvecklas inom Valmet!

Övrig information

 • Start: 5/9 2022

 • Omfattning: Heltid

 • Placering: Sundsvall

 • Kontaktuppgifter: Tina Rabnell, 060 741 22 00

 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på gav01@academicwork.se under kontorstid.

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Valmets önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Information om företaget

Med över 14 000 medarbetare globalt är Valmet en ledande leverantör av teknik, automation och service inom massa-pappers- och energiindustrin. De arbetar tillsammans med sina kunder, förstår deras behov och problem samt hjälper till att skapa lösningar. Valmets starka teknikutbud omfattar såväl hela massafabriker och produktionslinjer för mjukpapper, kartong och papper, som kraftverk för produktion av bioenergi. Valmet arbetar varje dag för att förbättra sina kunders resultat och målet är tydligt, varje kund ska få service i världsklass! Se mer om hur det kan vara att arbeta på Valmet här!

Dela detta jobb

Automationsingenjör till talangprogram på Valmet!

Academic Work