teknikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Broge Bygg & Bemanning AB är ett konsultföretag inom byggbranschen med fokus på projekt- och arbetsledning samt KMA/HSE för ställningsbyggnadssektorn. Broge Bygg är väldigt stolta över att kunna skapa mervärde för våra kunder Och deras kunder.

Om du vill bli en viktig del i, och växa tillsammans med ett expansivt företag ber vi dig läsa vidare!

Vi utvecklas nu tillsammans med en EU-ledande kund och vi söker därför ytterligare kompetens för ett långvarigt projekt i Skellefteå.

Vad innebär tjänsten?

Du kommer tillsammans med en kollega ansvara för flera arbetslag inom en viss sektion av arbetsplatsen. Dina uppgifter kommer beröra orderingångar, planering, vissa beräkningar, fördela och följa upp arbeten, dokumentation och liknande. Du kommer ha täta samarbeten med arbetsledare från ställningssidan så väl som andra yrkersgrupper och de montörer du ansvarar för.

Vem söker vi?

Vi söker dig som är prestigelös, initiativtagande, besitter naturliga ledaregenskaper och dynamiskt tänkande. Du har tidigare erfarenhet av ställningsbyggnation, yrkes-/kompetensbevis samt erfarenhet av ledande roller. Du ska snabbt kunna integreras i kundens organisation för ett produktivt och roligt arbete. Du bör vara bekväm i perioder av stress för att kunna tänka säkerhet och långsiktigt, i gott samarbete med andra. Du kommer under detta projekt rotera med en kollega 7 dagar på site följt av 7 dagar hemma med en hand-over-dag tillsammans.

Känner du igen dig, eller någon annan i denna text? Rekrytering genomförs löpande, avvakta därför inte med din ansökan!

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta oss via rekrytering@brogebygg.se

Sökord: Arbetsledare, arbetsledning, ställningsbyggare, ställningsmontör

Mer info: 

Telefon

     +46767755330

Område     

     Skellefteå

Yrkesroll

     Organisation & ledning, Bygg & Hantverk, Industri & Anläggning

Typ av anställning

     Heltid, Tillsvidareanställd

 

logo

Arbetsledare ställningsmontage 7/7-rotation

Ort
Utgår

2022-08-01

Ansök nu

Dela detta jobb