teknikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logga

Anläggare med rätt inställning till arbete!

Företag Montico AB
Ort
Utgår

2022-07-03

Ansök nu

Anläggare med rätt inställning till arbete!

Till en av våra kunder i anläggningsbranschen söker vi dig som är riktigt arbetsvillig och stark!

 

Om tjänsten

Detta är en heltidstjänst där din arbetstid fördelas på måndag till torsdag. Du utgår från hemmet, alternativt närmast belägna kontor, och erhåller fast lön + traktamente.

 

Arbetsbeskrivning

Du arbetar i nära samarbete med grävmaskinisten. Ditt jobb är bland annat att packa ledningsbädden med en padda, du är med vid utrullning av kabel, optoslang och jordlina, där du tillser att allt ligger på rätt plats med rätt avstånd till varandra. Du är med när skyddsfyllningen över kablarna läggs på plats och säkerställer att det är tillräckligt tjockt samt att kabelskyddsbandet kommer på plats. Hittar du under arbetets gång en sten som trillat ned och riskerar att skada kabeln flyttar du den.

Det är du som anläggare som ser till att material som krävs längs sträckningen finns framme och ständigt är med och tar med sådant som inte ska lämnas på platsen.

 

Vi söker dig som

Du som söker den här tjänsten älskar att arbeta utomhus i alla väder. Du älskar att arbeta med kroppen och när det är som tuffast är du som gladast. Du samarbetar väl med dina kollegor och bidrar till en god stämning. Även när du väntar på grävmaskinisten finns det uppgifter du tar dig an och slipper vara sysslolös.

Även om vi värdesätter en arbetssam personlighet högst så är det starkt meriterande med erfarenhet från anläggningsbranschen. Har du utbildningar om regelverk, branschstandard (KJ41, EBR) och förarbevis för hjullastare så slipper du sitta i skolbänken någon dag i början av din anställning.

 

Vårt företag

Montico är ett komplett matchningsföretag som erbjuder helhetslösningar till företag och privatpersoner inom rekrytering, bemanning, utbildning och matchningstjänster. Vi är cirka 1000 anställda varav cirka 800 är uthyrda konsulter. Montico har kontor på ett 20-tal orter i Sverige med huvudkontor i Tranås samt ett kontor i Polen för internationell arbetskraft. Läs mer på www.montico.se.

Din ansökan lämnar du via länken nedan.

Då vi gör löpande urval tar vi gärna emot din ansökan så snart som möjligt.

Dela detta jobb

logga
Anläggare med rätt inställning till arbete!

Montico AB